úvodní IMG 4570

Léto v Maškovce a křest vodní atrakce

V neděli 24.7. ožilo koupaliště v Maškově zahradě velkým doprovodným programem, který proběhl v rámci akce Léto v Maškovce. Maškova zahrada ukázala návštěvníkům, jaké možnosti trávení volného času nabízí a hlavně byla pokřtěna nová vodní atrakce.

Na ploše areálu představilo svou činnost Středisko volného času Žlutá ponorka, která připravila program pro nejmenší návštěvníky. Pro děti byla připravena řada dovednostních soutěží, překážkové dráhy a možnost stavění z lega. 

Křest nové vodní atrakce

Od 16. hodiny odstartovala taneční show školy ILMA, které se moderátorsky ujala Ilona Šulcová a doslova roztančila celou Maškovu zahradu. Kromě vystoupení elitních tanečnic vtáhla do tance návštěvníky, a dokonce koupající se diváky. Tančila tak celá Maškovka. 

Křest nové vodní atrakce

Křest nové vodní atrakce

Křest nové vodní atrakce

Vyvrcholením akce byl křest 17 metrů dlouhého vodního prvku, který se skládá z několika navzájem propojených komponentů. Cílem atrakce je zdolat všechny překážkové části a dostat se na konec. Ideálně bez pádu od vody. O tom, že zadarmo to rozhodně není, se mohl přesvědčit i starosta Turnova Tomáš Hocke, který přijal challenge a nebál se před všemi prubnout atrakci na vlastní kůži. Na trati ho doprovázel ten nejzkušenější – Robert Havlín – vedoucí bazénu z Městské sportovní Turnov.     

Křest nové vodní atrakce

Zábavné odpoledne pokračovalo až do večerních hodin za doprovodu profesionálního DJ a moderátora DJ Jiřího Štěpo Štěpánka. Díky spolupráci s místním barem FRESHSPOT se mohli návštěvníci osvěžit skvělými fresh nápoji a smoothie.